VAK – Vastuullisen kuljettamisen puolesta

Rekka
0

miljoonan euron liikevaihto vuonna 2022

0

tuotetta valmistunut vuonna 2022

0

VAK:ssa työskentelee lähes 600 osaajaa raskaan kaluston parissa

Haluatko olla osa VAK:n menestystarinaa? Tutustu tarjoamiimme työtehtäviin ja lähetä hakemuksesi

Valmistamamme kuljetuskalusto tunnetaan Pohjoismaissa edistyksellisestä tekniikastaan ja korkeasta laadustaan. Katsomme tulevaisuuteen valoisin mielin – tilauskantamme on vahva vuosiksi eteenpäin. Tästä johtuen rekrytointimme on jatkuvaa. Tarvitsemme uusia osaajia lukuisiin eri tehtäviin niin VAK:n Vahdon tehtaalle kuin VAK Huoltopalvelut -korjaamoverkostoonkin.

VAK Oy on kuljetuskaluston edelläkävijä

Euroopan maanteillä VAK-tuotteet ovat jo käsite. Kotimaassa VAK on ollut lämpösäädeltyjen kuljetuskalustoratkaisujen markkinajohtaja jo useiden vuosien ajan yli 50 % markkinaosuudellaan. Suunnittelemme ja valmistamme muun muassa perävaunuja, kuormatiloja, vaihtokuormatiloja, kaksi puoliperävaunua toisiinsa kytkeviä V-Slidereita, dollyja, tasonostolaitteita ja koukkulaitteita.

VAK Huoltopalvelut

Koko maan kattavaa huoltopalvelua

VAK:lla on ainoana valmistajana Suomessa oma huoltopalveluverkosto, joka koostuu kuudella eri paikkakunnalla sijaitsevista huoltopalvelupisteistä. VAK Huoltopalvelut -ketjulla on myös yksi huoltokorjaamo Ruotsin Västeråsissa.

VAK Huoltopalvelupisteet sijaitsevat pääväylien varrella. Kaikki toimipisteet tarjoavat monipuolista raskaan kuljetuskaluston huoltopalvelua. Osassa toimipisteistä on omat pesulinjat sekä ATP-kausitarkastuspalvelu.

VAK Huoltopalvelukartta

Ajankohtaisia uutisia VAK:lta

Seuraa meitä