Tänne voi tallentaa kisamuistot,jolloin pääsivut pysyvät selkeämpinä.

--------------------------------------------------------------

Samuelille kultaa Lapuan sm-maantiekävelyssä P15 sarjassa.

---------------------------------------------------------------

Samuelille  kultaa SM kisojen 3000m kävelyssä P15 sarjassa.

Myös Eveliinan kisat menivät hienosti ja hän oli N16 800m finaalin 7. omalla ennätysajallaan.

Onnittelut molemmille!

Pm sisulisäviikonloppu meni Vahdon Tuiskun urheilijoilta loistavasti. Kisoissa tehtiin paljon henkilökohtaisia ennätyksiä ja hienoja urheilusuorituksia. Piirinmestaruusmitaleja tuli kymmenen:

Emma Suovanen T11: korkeus

Samuel Marku P15: 800m, 2000m ja 1500m estej.

Siiri Varjo T12: Moukari

Onnittelut niin mitalisteille kuin kaikille muillekin kisoissa mukana olleille!

-------------------------------------------------------------------------

Pm-hallikisoissa hienoja urheilisuorituksia ja hyvää menestystä!

- Kultaa Hetalle T13 seipäästä

- Hopeaa Iidalle T11 60m ja Emmalle T11 pituudesta

- Pronssia Emmalle T11 seipäästä ja korkeudesta

- Pronssia Jooalle P9 40m

Onnittelut kaikille mukana olleille urheilijoille!

josta hän nappasi kultaa !!
Keihäästä ja moukarista hopeaa,kiekosta neljäs sija.

Tuisku järjesti Kunniakierroksen Helatorstaina 17.5

Lapsista eniten tunnin aikana juoksi Erika Karsikas (30 krs). Aikuisista eniten juoksi Jatta Ihanmäki ja Seppo Hannula (molemmat 40 krs).

Keräyksen kokonaissumma oli 3644 €, josta eniten keräsi Jatta Ihanmäki (1432 €). Tämä on Tuiskun historian suurin keräyssumma. Hienoa toimintaa juoksijat!

Kiitos kaikille mukana olleille juoksijoille ja sponsoreille!

veteraanien MM-kisoissa

Tuisku onnittelee !

Masku Maratonista Tuiskulle kultaa ja hopeaa!

Eemil Jansen voitti sarjassa P5 kultaa 400m ajalla 2.12 ja Heta Haapanen hopeaa T5 400m ajalla 2.14. Tuisku onnittelee!

Myös muut Masku Maratonille osallistuneet saivat hyviä aikoja.
Ne löytyvät tulokset 2012 takaa..

Eveliina Kasula voitti N17-sarjan pm-maantiejuoksut 1.4.2012. Tuisku onnittelee!

Terveiset eerikkilän leiriltä !
Leirimme sai mukavan päätöksen kun samaan aikaan ruokailuun
tuli maamme parhaimpia futareita.
Kiitokset Sami Hyypiälle joka suhtautui tyttöporukkaamme
mukavasti,riitti bussissa tunnelmaa raskaan leirin jälkeen !

PM - Hallikilpailut T/P15 kilpailtiin 4.-5.2.
Kilpailuihin osallistuivat:seiväsh. Alina ja Erika,
pituush. Aleksia ja Juulia, kuulant. Janica ja 60m. Aleksia.
Charlotta joutui jättämään kisat väliin sairastumisen johdosta.
Tytöt tekivät hyviä tuloksia ja omia ennätyksiä.

Maastocupin ja Tenavamaastojen palkinnot jaettiin kunniakierroksen yhteydessä. Katso TULOKSET 2012-valikosta.

Laura Tammi voitti Maastocupin kiertopalkinnon.  Lauralla oli huikeat 76 kokonaispistettä, jotka hän keräsi osallistumalla kaikkiin osakilpailuihin.  Onnittelut Lauralle!

Kivistön lenkiltä hyviä aikoja ja sijoituksia Tuiskulaisilta.

Kisailemassa olivat T7 sarjassa Kiia Ihanmäki, Heta Haapanen ja Vivian Ihanmäki. P7 sarjassa kisaili Emil Jansen, Valtteri Vähä-Koskela ja Nico Eenilä. T8 sarjassa kisaili Laura Tammi ja T10 Ronja Ruohomäki.

Jokaisessa sarjassa palkittiin kymmenen parasta. Kymmenen parhaan joukkoon ylsivät tuiskulaisista Kiia Ihanmäki, Emil Jansen, Valtteri Vähä-Koskela ja Laura Tammi.

Tuisku onnittelee kaikkia juoksijoita!

2011

Pm-maastokisoissa Viljami Tamminen , Daniel Krug ja Olli Salonen saivat joukkuepronssia pojat 10-sarjassa. Myös tytöt 13-sarjassa tuli joukkuepronssia. Joukkueen muodostivat Charlotta Andersson , Erika Karsikas ja  Juulia Järvinen.

2010

P/T 14/15 SM-kilpailuihin osallistuneiden Eveliina Kasulan, Tiia Meriluodon ja Veera Hatulaisen sijoitukset ja tulokset, Eveliina T15 seipäässä jaettu 14. omalla ennätystuloksellaan 240, Tiia T15 moukarissa 21. myös omalla ennätystuloksellaan 34.29 ja Veera T15 moukarissa 24. tuloksella 29.07. Hyvä tytöt!

Tienoon Taisto 2010 päättyi pistein 334,5 - 306,5 seuramme Vahdon Tuiskun voittoon. Onnittelut voitosta kilpailijoille sekä heidän valmentajilleen/ohjaajilleen sekä kiitokset toimitsijoille ja huoltajille sekä buffetin pitäjille! Kiitokset myös Ruskon Yritykselle ja Turun Tienoolle, jotka mahdollistivat kilpailun järjestämisen! Tarkemmat tulokset löytyvät päävalikon Tulokset -linkin alta Tienoon Taisto II 19.8.2010 -sivulta.

Merkkimitalicup kilpailtiin Kupittaan urheiluhallilla 4.12.2010. Vahdon Tuisku oli mukana B-sarjassa sijoittuen hienosti kolmanneksi. Tulokset: KaarUra 198, TurTo 176, VahdTui 157.

Onnittelut pm-sisulisäviestienT9 -sarjan 4 x 400 metrin viestijoukkueelle Eveliina Pääkkö, Milla Virtanen, Emma Pääkkö ja Milja Heikura, joka voitti pm-hopeaa ajalla 5.45,87 sunnuntaina 15.8.2010! Kisoista tuli myös muita hyviä sijoituksia.

Vattenfall -seuracup II:ssa Paimiossa 12.8 joukkueemme menestyi hyvin. Tuliaisina kilpailuista runsaasti mitaleja ja paljon pisteitä. Onnittelut kaikille menestyksekkäästä kisailusta!

Piirinmestaruuskisoissa Turussa viikonloppuna (7.-8.8) sisulisäikäiset toivat monta mitalia ja roppakaupalla pisteitä seuralle!

Mitaleille yltivät Eveliina Kasula T15 vuotiaiden seiväshypyssä hopealle, Alina Montonen T13 seipäässä pronssille, Juulia Järvinen T12 korkeudessa hopealle, Milja Heikura T9 40m:llä kultaa ja pituudessa pronssia, Olavi Lahtinen  P11 1000 metrillä hopeaa ja Jani Vuotinen P11 60m aitajuoksussa pronssia.

Lisäksi muissa lajeissa pistesijoille (eli kymmenen parhaan joukkoon) ylsivät Maisa, Marjaana,  Juulia, Janna,  Saana, Riikka, Emma, Jani ja Niklas. PALJON ONNEA kaikille hyvästä menestyksestä!